YMALL

YMALL.ro este un marketplace diferit de tot ceea ce există pe piața din România și probabil în lume. Suntem singurul mall online care nu comercializeaza produsele ci doar găzduieşte magazinele online ale vendorilor.

Toate marketplace-urile din piață își concurează vendori și le studiază vânzările. Cu timpul marketplace-urile devin mai puternice, având putere de negociere și achiziție tot mai mare direct de la producători sau importatori. În final, vendori se vor afla în fața imposibilității de a concura prețurile oferite de platforma ce îi găzduiește.

Pentru noi, conceptul de mall online este similar conceptului de mall real, in care YMALL oferă doar spațiu pentru prezentarea produselor. Nu percem comision pentru vânzarile realizate de vendorii noștri și nu îi concurăm. 

Eliminând comisioanele sperăm ca vendori să reducă prețurile pentru clienți în timp ce pot obține un profit mai mare. 

Promovăm diversitatea, creativitatea și permitem companiilor să se dezvolte.

Împreună suntem mai puternici!

Scurt istoric

© 2017

- crearea și testarea platformei
- creare procedurilor de lucru
- adaugarea primilor vendori în platformă și listarea produselor

© 2018

- renunțarea la comisioanele percepute vendorilor și trecerea la abonament
- redesign pentru platformă
- îmbunătățirea motorului de căutare
- creșterea vitezei de încărcare a platformei

© 2019

- îmbunătățirea modului de afișare a produselor
- simplificarea modului de adăugare a produselor în platformă

Echipa

Mester Catalin

Meşter Cătălin
Founder & CEO
 
Roluri YMALL.ro :  CEO, UI Designer, Project Manager, UX Designer
De ce YMALL.ro:   Am creat YMALL.ro deoarece cred în ecommerce și puterea marketplace-urilor. Acestea reprezintă viitorul comerţului şi îmi doresc să contribui la dezvoltarea lui.
Despre mine:         Cred în organizare şi proceduri. Am background de peste 15 ani  în design şi user experience.
Aila Bogasieru
Aila Bogasieru
Java Developer in Test
 
Roluri YMALL.ro: Senior QA Engineer
De ce YMALL.ro: YMALL este o platformă care continuă sa se dezvolte pentru a îngloba nevoile vendorilor care dețin magazine online si le conferă flexibilitate şi autonomie.
Despre mine:       Îmi plac proiectele ambițioase, îmi place sa fiu independentă și să mă autodepășesc. Pentru a ieşi din zona de confort, încerc mereu lucruri noi și să mă bucur de viață.

 

Koch Wentzel
Koch Wentzel
CO-founder YMALL.ro
 
Roluri YMALL.ro :  Sales representative, Content Manager
De ce YMALL.ro:   Consider YMALL.ro cel mai inovativ mod de a face comerț. YMALL.ro face totul mai simplu, mai onest și profitabil pentru toată lumea. 
Despre mine:         Experiență în vânzări 20 de ani. Cred că un plan de vânzări sistemic, bine pus la punct și urmărit îndeaproape duce întotdeauna la rezultate sigure. Sunt pasionat de fotografie, drumeții montane și sport. Apreciez detaliile și munca bine făcută. Iubesc oameniii pasionați, optimiști și zâmbitori.